Jordan Smith (billedet/Getty) ikke bare vandt – han gjorde i samlet -30 efter en sidste runde i -8. Endda var han kun tre slag foran Gavin Green, men så var der også fem slag ned til de følgende.

Jeff Winther blev bedste dansker i -13 og Lucas Bjerregaard nr. 34 i -12, mens Marcus Helligkilde havde en skidt sidste runde og faldt tilbage som nr. 57 i -9.

Det lykkedes altså ikke Lucas Bjerregaard at genvinde sit fulde kort til DP World Tour 2023, men han har chancen for at få en bedre kategori gennem Tour School, hvis han ønsker det.

I Internacional España Stroke Championship Feminino sejrede Anna Cañada i -7 foran svenske Nora Sundberg, der efter alle tre runder lå nr. 2, men efter tre forskellige spanske piger.

Puk Lyng Thomsen blev nr. 6 i -2, Viktoria Kristensen nr. 31 i +10 og Christina Thouber nr. 36 i +12.

Forrige artikelHelligkilde indhentede Winther – Lyng Thomsen nr. 3 i Spanien
Næste artikelTirsdagsanekdoten med seneste dansker, der er turnet pro og lidt om dem, der ikke kom i DP World Tours Top-117
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.