Så skete det endelig. Nogle år og en del sygdom efter, at vi troede, at Frederikshavn Puk Lyng Thomsen( billedet/Jesper Vinzents) ville turne pro, har hun nu gjort det efter at have demonstreret, at er tilbage i gammel styrke.

Hun mener, at hendes spil nu er uden væsentlige svagheder, og at hun faktisk pga. et flot langt spil havde chancen til at vinde i Spanien i den sidste uge, men der var putterem kold.

Hun har tilmeldt sig Q-school på La Manga og skal spille indledende 10-13. december. Kommer hun videre, er det til finalen 17-21. december, og så håber vi, at hun kan vende hjem med en julegave i form af kvalifikation til LET.

Em hvis putter ikke svigtede i fire dage, var vinderen af Portugal Masters, Jordan Smith. Umiddelbart før start opgav han sin normale putter og fik en ny med et nyt greb. DEN kunne han med, og sejren i -30 var overvældende. Tænk på, hvad Gavin Green fra Malaysia må have følt ved at gå i -27 og fire dage i træk forestille sig, at ingen bare bliver ved at trylle i fire dage – men det gjorde Jordan.

Det var ikke bare Lucas Bjerregaard og JB Hansen, der ikke fik fornyet kortet gennem en placering på Order of Merit. Stakkels Rene Paratore blev nr. 118, hvor 117 bliver prolongeret, og vi kan bare gå ned ad listen for at se, hvem der har gydt tårer: Erik van Royen, Joost Luiten, Francesco Molinari, Marcel Siem, Danny Willett, Justin Rose, Tom Lewis etc.

Og så fortsætter mudderkastningen mellem Liv Golf og DP World Tour, så der formentlig snart kommer flere sager om injurier. Det er så trist, så trist.

Forrige artikelJordan Smith sejrede i -30
Næste artikelUgens tv-golf: Challenge Tour afgørelsen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.