Tre danskere kæmper om pladser på DP World Tour via Rolex Challenge Tour Grand Final på Alcanada Golf på Mallorca, og deres kamp kan du følge direkte på tv, som fr første gang transmitterer derfra.

Oliver Hundebøll (nr. 9 på ranglisten/billedet) og Martin Leth Simonsen (13) er sikre på at slutte i Top20, der giver adgang til DP World Tour, men de kan også begge vinde ranglisten ved at vinde turneringen, der er årets største hele 80.000 euro til vinderen. Nicolai Kristensen (27) kan også spille sig op blandt de 20 bedste, hvilket i øvrigt er tilfældet for samtlige 45 deltagere i feltet.

V Sport Golf/Viaplay sender torsdag-lørdag fra kl. 12.30 og søndag fra kl. 12.

LPGA Tour er i Japan til TOTO Japan Classic med Nanna Koerstz Madsen som eneste dansker og verdens nye nummer 1, Atthaya Thitikul, til start. Viaplay fra kl. 03.00 alle dage undtagen lørdag, hvor det er 03.30. V Sport Golf viser runden fra kl. 06.00.

Der er også amatørgolf på V Sport Golf/Viaplay; Women’s Amateur Asia-Pacific Championship fra kl. 06.00 torsdag-fredag, og kl. 05.00 i weekenden. (kl. 07.00 på V Sport Golf).

PGA Tour er i Mexico til World Wide Technology Championship at Mayakoba, hvor Viktor Hovland har vundet de seneste to gange. Turneringen kan ses på Discovery+/GOLFTV/Eurosport 2 fra kl. 20 alle fire dage.

Foto: Privat

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med seneste dansker, der er turnet pro og lidt om dem, der ikke kom i DP World Tours Top-117
Næste artikelSebber Kloster Golfklub: Ildsjælenes klub
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.