Forside Turneringer Kim har vundet tre biler på fire måneder – og Sam Burns...

Kim har vundet tre biler på fire måneder – og Sam Burns fører Genesis Invitational

GOLF: JAN 31 PGA - Farmers Insurance Open Icon Sportswire
Sam Burns (Getty)

12 af Verdensranglistens top-15 deltager i Genesis Invitational på den skønne the Riviera i Pacific Palisades, Californien, der har Tiger Woods som vært, men det var ikke dem, der skabte overskrifterne i første runde.

Den 24-årige Sam Burns (billedet/ Getty), der efter en imponerende amatørkarriere stadig mangler det endelige gennembrud, tog spidsen med en runde i -7. Længe så det ud, som om Matthew Fitzpatricks morgenrunde på -5 ville være nok til mindst at dele føringen. Han blev indhentet af Max Homa, og så nåede Sam Burns til de sidste tre huller.

Han var startet dagen med en smuk eagle og lå i -4, før han sluttede med tre birdies, den sidste rullet i hul fra 6 meter. Det var Burns tredje 64’er i år, og noget tyder på, at der er flere på vej.

The Genesis Invitational - Round One Keyur Khamar
Tae Hoon Kim vinder sin tredje bil på fire måneder i Genesis Invitational (Getty)

Alligevel var det koreaneren Tae Hoon Kim, der stjal billedet. Han har fået invitation som vinder af den koreanske Order of Merit 2020, hvilket indbragte ham en Genesis GV80. Det var bl.a. resultatet af, at han vandt Genesis Championship, finalen på Korean Tour. Også for det fik han en Genesis GV80, og han forærede hver af sine forældre en af bilerne.

Torsdag fik han imidlertid et problem. Nu fik han sin tredje præmiebil på fire måneder, da han lavede hole-in-one med 7-jernet fra 149 m på hul 16, og med kun to forældre konstaterer han, at ‘den ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal stille op med.’

Det er nu nok et af de problemer, der løser sig.

Blandt dagens mindre vellykkede runder var Bryson DeChambeaus på +4, der placerer ham tæt på bunden. Norske Viktor Hovland ligger som delt 47 i par.