Forside Turneringer Klar til DM-finaler på Falster

Klar til DM-finaler på Falster

AIG Women's Open - Day One David Cannon/R&A
Nicole Broch Estrup 2021

Det blev så som så med spændingen i de fire semifinaler ved DM for hold. Mindst var spændingen i damematchen mellem Hillerød og Vejle, hvor sjællænderne lige pludselig brød igennem i samtlige opgør og sejrede med maksimale 12-0.

Lidt mere modstand satte Aalborg op mod de forsvarende mestre fra Helsingør, som trods alt til sidst vandt 8-4, så finalen søndag bliver et nordsjællandsk opgør mellem Helsingør og Hillerød, der har Nicole Brock Estrup (billedet) tilrådighed som et es. Vejle og Aalborg spiller om bronzen.

Silkeborg/Ry løb til slut fra Søllerød og vandt 11-7 hos mændene, mens de forsvarende mestre fra Smørum virkede som sikre vindere over Gyttegaard efter 6-0 i foursomes og en sikker sejr til Marcus Helligkilde, men de øvrige matcher blev seje opgør. Så gik marginalerne med mestrene, Der scorede 7 p af 8 mulige i de følgende fire matcher, der alle gik til 18. hul. Slutcifirene 16-2 var misvisende for matchens forløb.

Dermed står finalen mellem Smørum og Silkeborg/Ry, mens Søllerød og Gyttegaard spiller om bronze.

Tre af fire oprykninger til elitedivisionen er klar. Hos kvinderne vandt Køge 7-5 over Simon’s, mens Odense slog Trehøje 8-4.

Hos mændene afvikles Odder – Lyngbygaard først søndag, mens opgøret mellem Fredensborg og Næstved var så jævnbyrdigt, at der måtte omspil over fire huller til, før Fredensborg havde sikret sig pladsen.