Et samarbejde mellem fem klubber, der skaber værdi for medlemmerne.

Golfklubberne Hjortespring, Mølleåen, Nivå, Søllerød og Værløse, har i 2024 indgået et samarbejde der for kr. 750 gør det muligt for deres hverdags- og fuldtidsmedlemmer at spille ubegrænset hos hinanden fra maj til oktober.

Klubbernes baner er forskellige både i landskab og forløb. Det giver medlemmerne gode muligheder for at variere golfoplevelserne hen over sæsonen. I følge vores Pro’er, så bliver vi også bedre golfspillere af at spille forskellige baner, så fordelene er mange.

Når golfen er overstået, så er der også mulighed for en kulinarisk oplevelse i klubbernes spisesteder. Klassikere som en golfburger er en sikker vinder, men også her er tilbuddene, og dermed mulighederne, varierede.

På nuværende tidspunkt har mere end 1000 medlemmer på tværs af klubberne meldt sig til ordningen – og der kommer hver dag nye til.

I alle klubber hjælper det med både at tiltrække og fastholde medlemmer. Nye medlemmer søger klubber med attraktive tilbud og de eksisterende medlemmer knyttes tættere til klubben, fordi der er øget værdi i deres medlemskab. At det samtidig er økonomisk fordelagtigt for de enkelte klubber, og dermed medlemmerne, øger kun fordelene.

Samarbejdet mellem de enkelte klubber styrkes, og i 2024 har det bl.a. ført til en turnering på tværs af klubberne. Det er et samarbejde vi fremover vil styrke yderligere.

Forrige artikelAmatøren Mads Heller vandt Smørum Open
Næste artikelNiklas Nørgaard fører European Open
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.