Amatøren Mads Heller (sejrsfoto Jesper Vinzents) fra Smørum vandt overraskende Smørum foran klubkammeraten Frederik Tøttenborg. Tidligere amatører, der har vundet på ECCO Tour, er Kristian Nielsen, Joachim B. Hansen, Niklas Nørgaard Møller, Oscar Ambrosius og Nicolai Højgaard, så Heller er i flot selskab.

Vi kan ikke kalde det en sensation, at han vandt, for i går gik han anden runde i -7, men få spillere går lige så godt to runder i træk. Det lod Hellers hånt om. Han vendte i -3, og da turneringen skulle afgøres, spillede han hul 13-18 i -5 med bl.a. en eagle på 16, og sluttede i -17.

Frederik Tøttenborg kom fint fra start med birdie-par-eagle, men så gik han i stå. Han endte med en runde i -4, i alt -15, så den arrangerende klub kunne glæde sig over dobbeltsejr.

Det var i det hele taget en fornem dansk turnering. Tredjepladsen blev i -14 delt af Jonas Lykke Petersen, Hillerød og svenskeren. Malthe Tandrup Laustsen, Aalborg blev nr. 5 i -13, mens Jens Kristian Thysted, Smørum og Christian Jacobsen, Great Northern blev nr. delt 6 i -12.

Også i toppen sluttede Morten Toft Hansen, Simons som nr. 8 i 10 og Victor Bjørløw, Næstved, som nr 11 i -9.

På Road to Europe ligger Alexander George Frances nr. 3 og Jens Kristian Thysted nr. 4. Med sin sejr hopper Heller direkte ind som nr. 23.

Forrige artikelGolfbladet – Maj 2024
Næste artikelKløverGolf
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.