Kokkedals Niklas Nørgaard Møller blev en nøglespiller i weekendens DM for hold. I semifinalen besejrede han først Martin Ovesen med et hul og vandt derefter omspillet om finalepladsen over samme spiller.

Søndag var situationen nervepirrende lige i finalen mod Brønderslev, hvor to af de midterste singler så ud til at have afgørende betydning, og det fik de. I den første vandt Simon Gundorph med et hul mod Morten Hedegaard, og i den anden tog Nørgaard Møller weekendens tredje et huls sejr mod Jakob Kollerup.

Slutresultatet blev 10-8 til Kokkedal, mens Kolding erobrede bronzen med 16-2 over Smørum.

Smørum (Billedet, tilsendt af Jesper Vinzents) vandt til gengæld endnu engang DM for damer med en finalesejr på 9-3 over Hillerød. Emily Pedersen og Louise Markvardsen vandt for anden dag i træk såvel sammen som hver for sig, mens Nanna Koerstz Madsen vandt sin single, og Natacha Høst Husted delte sin.

Bronzen gik til Aalborg med en kneben sejr 7-5 over Vejle.

Forrige artikelVietnams ”Golf kyst”
Næste artikelEuropa vandt sindsygt Solheim Cup drama
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.