Syd for byen Hue på Vietnams ”Golf kyst” finder man klassebanerne Laguna Lăng Cô Golf Club og Bà Nà Hills.

Vietnam har i de senere år fået tilføjet nogle klassebaner, som det i den grad er værd at rejse efter. Laguna Lăng Cô Golf Club, som åbnede i 2012, er designet af Sir Nick Faldo og golfbanen er Faldos andet projekt i Vietnam.
De 18 golfhuller betegnes som links og ligger smukt i et sandet klitområde med havet til den ene side og bjergene til den anden side. Banen er meget spektakulær og regnes for en af de bedste i Vietnam. Undervejs på golfrunden kommer man forbi masser af træer, vandløb og små plateauer med rismarker.
Det 5-stjernede golfresort Laguna Lăng Cô tilbyder indkvartering i hotellerne Banyan Tree Lang Cô og Angsana Lang Cô.

Bà Nà Hills
Fra Laguna Lăng Cô Golf Club kører man ca. en time i bil for at komme til for at komme til Bà Nà Hills Golf Club.
Ba Na Hills Golf Club som åbnede i 2016 er Vietnams seneste skud på stammen af nye golfbaner og som med til at gøre landet til en fremadstormende asiatisk golfdestination.

Ba Na Hills Golf Club i Vietnam er englænderen Luke Donalds første golfbane design, og han har skabt en særdeles flot og udfordrende golfbane omgivet af skov og med udsigt til områdets højeste bjerge.
De første 9 huller har karakter af en parkbane, mens de afsluttende 9 huller løber gennem et mere bakket terræn.
Ba Na Hills Golf Club blev i 2017 kåret som ‘Asia’s Best Golf Course’, og i 2018 fulgte så endnu en kåring, da bjergbanen blev rangeret i Top-10 blandt Vietnams bedste golfbaner.

Besøg Hoi An

I nærheden finder man Hoi An, som engang var en af Vietnams mest betydningsfulde havnebyer, og Hoi An’s gamle bydel er bestemt et besøg værd. I Hoi An finder man en perfekt kombination af flotte, historiske bygninger og et pulserende by- og natteliv.

DEL
Forrige artikelFantastisk 2. plads til Nicolai Højgaard
Næste artikelKokkedal og Smørum danske holdmestre
Klaus Hybler
Klaus Hybler er en erfaren journalist og Klaus er ofte på farten når han dækker emner som rejser og baner, men Klaus tager ofte andre emner op, som berører golflivet i Danmark, om det så er i den enkelte klub eller på unions-niveau hos DGU.