Det blev 35-årige Jason Kokrak, der vandt CJ Cup i Las Vegas, og dermed fik sin første PGA Tour-sejr i karrieren efter at have været åh, så tæt på ved adskillige lejligheder.

Og ikke mindst var det putteren, der vandt turneringen for ham. I Strokes Gained-statistikken vandt han 10,293 på feltet over ugen på greens, og alene i finalerunden var han 3,570 slag bedre end feltet på greens. Han gik sidste runde i 64 slag (-8) og sluttede samlet 20 under par, to slag bedre end spillemakkeren Xander Schauffele og tre foran Tyrrell Hatton og Russell Henley, der førte med tre slag inden finalen.

At det blev Kokrak, der vandt, var måske ikke så overraskende. CJ Cup blev flyttet fra Korea til Las Vegas på grund af corona, og banen, Shadow Creek, var et nyt bekendtskab for hele feltet – undtagen for Kokrak, som på grund af sponsorrelationer, ganske ofte har spillet banen. Han var da heller ikke bleg for at indrømme, at hans kendskab til banen og dens greens var en fordel. Han tilskrev også sin caddie, David Robertson, en stor del af æren for sejren, for han var formidabel til at læse greens.

Mickelson tog ny sejr

På Champions Tour tog Phil Mickelson sin anden sejr efter han tidligere på året fyldte 50. Han sejrede foran Mike Weir, der efter en lang årrække helt uden resultater pludselig var i spil til en sejr igen efter han for nyligt rundede det skarpe hjørne.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelOtaeguis anden superrunde gav sikker sejr
Næste artikelTirsdagsanekdoten om historiens bedste betting
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.