Adrian Otaegui (billedet/ Getty) fra San Sebastian i det spanske baskerland indledte Scottish Championship på Fairmont St. Andrews med en runde i -10 torsdag. Efter to halvbløde runder huskede han igen, hvordan han gjorde, og sluttede med en storslået runde i -9 med ti birdies og en bogey. Dermed sluttede han i -23, og det viste sig at være nok til en sejr med fire slag.

Matt Wallace, der havde været mere stabil gennem de tre første runder og førte i -18, fire slag bedre end Otaegui, kom aldrig i nærheden af sit spil fra de første dage, men bjergede dog til slut andenpladsen i -19, mens Aaron Rai fik en ny topplacering som treer i -17.

Den blev bedre i slutfasen, da Garrick Porteous fik bogeys på de to sidste huller og måtte dele fjerdepladsen med Chris Paisley i9 -16.

Martin Leth Simonsen fik aldrig gang i sin runde. En enkelt bogey, en enkelt birdie og resten par betød, at han blev stående i -10, og det forårsagede en tilbagegang på 15 pladser til nr. 25. Heller ikke Benjamin Poke kunne slutte af med en fuldtræffer. -1 for dagen og -3 i alt placerede ham som nr. 56.

I den kommende uge er fire danske spillere med i Italian Open: Thorbjørn Olesen, Joachim B. Hansen, Benjamin Poke og Nicolai Højgaard. Interessante topnavne er fx Lee Westwood, Bernd Wiesberger og Martin Kaymer, og så er der wild card til Matteo Manassero, som tilsyneladende er ved at finde sig selv.

DEL
Forrige artikelRasmus H. på PGA Tour
Næste artikelKokrak puttede sejren hjem
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.