Det blev ikke den store weekend for danske spillere, bortset fra Nicolai Højgaard. Bedst gik det for Martin Leth Simonsen, der i -15 sluttede som nr. 17 i Johnson Workwear i Joburg med en sidste runde i -3.

Niklas Nørgaard blev nr. 43 i -11 og Oliver Hundebøll nr. 64 i -7.

Nick Bachem, Tyskland sejrede i -24, fire slag foran Hennie du Plessis og Zander Lombard, begge Aydafrika

I Duncan Taylor Black Bull Challenge i Bangalore, Indien sejrede Prakash Chouan fra Indien i -20, mens Nicolai Kristensen besatte 41. pladsen i -6, og Jeppe Kristian blev nr. 63 i  par.

I LPGA Drive On resterer en del huller, men det bliver ikke til en dansk topplacering. Emily Pedersen er færdig i -5 for dagen og -14 i alt som en aktuel nr. 15. Nanna Koerstz Madsen er i pas/13 og ligger som nr. 31 i -12.

I Dell Technologi Match Play fik man den ønskede match mellem Rory McIlroy og Scottie Scheffler, men overraskende blev det om tredjepladsen, efter at Scheffler havde tabt til Sam Burns på 21. hul og McIlroy til Cameron Young på 19.

Det betød desværre, at finalen blev en ensidig sag, som Sam Burns vandt 6&5, mens McIlroy efter 14 er 2 up mod Scheffler. På billedet slutter matchen mellem Burns og Young på green foran Austins berømte bro.

Forrige artikelNicolai Højgaard havde putt for omspil i Punta Cana
Næste artikelGolfbladet – Marts 2023
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.