Den sydafrikanske Sunshine Tour har haft samme coronaproblemer som resten af verden, men det er lykkedes at få den op at køre med seks turneringer på stribe i april og maj og samlet Order of Merit.

Med LET så godt som lukket ned har Linette Holmslykke fra Vejle besluttet sig for at spille hele serien, hvis hun ellers kan komme ind i alle turneringerne. Hun er foreløbig inde i de fire første og fik en placering som nr. 10 i den første, Cape Town Ladies Open. Hun spillede tre stabile runder i samlet +4, efter at en uheldig dobbeltbogey på 17 i sidste runde kostede en meget bedre placering.

Vinder blev Manon Gidali, Frankrig efter omspil med Cara Gorlei, Sydafrika.

Linette konstaterer fra Cape Town, at hun er glad for at have besluttet sig for at lave denne satsning, og at hun allerede har fået bevis på, at trods corona og ingen turneringsaktivitet er hendes spil i fremgang. Vi holder et vågent øje med fortsættelsen.

Adskillige danske spillere har i tidens løb benyttet Sunshine Tour som forberedelse til den europæiske sæson. Bedst gik det Lisa Holm Sørensen, der et år vandt Order of Merit efter flere triumfer under vejs – i øvrigt på trods af, at hun måtte kalde en caddie til orden, da han var i færd med ‘at lege med hendes hjerne’!