Et antal PGA-spillere har ‘løst sognebånd’, så de kan deltage i næste måneds Saudi International, hvis økonomiske bagmænd er den saudi arabiske investeringsfond, som også står bag LIV – bare en smule mere diskret. PGA har ikke villet oplyse, hvilke spillere det drejer sig om.

Det er jo også lidt mærkværdigt med dobbeltmoralen over for saudiske penge. Saudi Golf finansierer fx CNNs glimrende golfprogrammer, uden at nogen har løftet et øjenbryn, og for nylig offentliggjorde LET sit sæsonprogram med 30 turneringer foruden Solheim Cup. Fem af dem udgør Aramco Series med en præmiesum på 1 mio €, og yderligere spilles Aramco Saudi Ladies International med en præmiesum på 5 mio. €, så Saudi Arabien er baggrunden for, at LETs spillere vil konkurrere om mindst 35 mio €.

— o0o —

Lydia Ko har benyttet julen til at blive gift.

— o0o —

John Rahm filosoferer over, hvordan stemningen bliver ved årets Champions Dinner før the Masters. Med flere LIV-spillere til stede kan stemningen godt blive lidt trykket, mener han. Egentlig pudsigt, at han bekymrer sig om det, for han skal jo ikke med, da han ikke hare vundet Masters. Til gengæld har han vundet US Open og synes, at de skulle indføre en lignende begivenhed!

—o0o —

Tom Kim (billedet), der er tidens publikumsfavorit, havde ingen at holde jul med, men det fik han, da han blev inviteret af Jordan Spieth og hans familie.

—o0o—

Keagan Bradley har tabt 15 kg ved noget, der ligner Jacobsens slankekur.
– Hvis det går, svømmer eller flyver, må jeg spise det, forklarer han og fortæller om sin typiske dag: – Æg til morgenmad, kylling til frokost og steak til aftensmad. 

—o0o—

Kenny Perry har trukket sig fra golflivet for at tage sig af sin kone, der er hårdt ramt af demens.

 

Forrige artikelParkbanen i Næstved har kig til fjorden
Næste artikelUgens tv-golf: Forsmag på noget større
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.