Nanna Koerstz Madsen får de to finalerunder med i ANA Inspiration, årets første major, der spilles i Rancho Mirage, Californien. Det holdt hårdt, efter at hun havde sat fem slag til på tre huller og i +7 var uden for cutgrænsen på +5. Det var en fin præstation ikke at give efter, men at trække sig på den rigtige side af cuttet med to birdies, den sidste ovenikøbet på det allersidste hul. Koerstz Madsen ligger som 63 i +5, mens In Kyung Kim i -8 er tre slag foran Katherine Kirk.

Valero Texas Open blev en skuffelse for Lucas Bjerregaard, der sluttede sidst efter de to indledende runder, men vi kender ham godt nok til at vide, at han vil være psykisk restitueret, når han stiller op i Masters.

I toppen har Si Woo Kim i -12 taget en fire slags føring foran fem spillere, bl.a. Jordan Spieth og Rickie Fowler, der synes på vej mod den rigtige form før Augusta.

I Jordan Mixed er det LETs Meghan MacLarsen (billedet fra fredagens spil), der i -14 er to slags foran Challenge Tours Daan Huizing før sidste runde lørdag. Staysure Tours Paul Streeter har andel i tredjepladsen, så alle de tre tours, der har spillere med, viser sig i toppen.

Næstbedste runde, -5,  på anden dag stod bl.a. Emily Pedersen for, og dermed avancerede hun fra nr. 80 til delt 22 med bl.a. Lasse Jensen. Begge ligger i -3, mens bedste dansker er Martin Leth Simonsen -4. Steen Tinning og Christian Gløet sluttede begge i +2 som delt 76 og er ude.

Hver dag sættes banen og de tre udslagssteder op efter vejr og vind, og samtlige data analyseres i forsøget på at stille spillerne fra de to tours så lige som muligt.

Forrige artikelGolf og bridge på højskole
Næste artikelFantastisk golfweekend
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.