Svenskeren ludvig , der i år er stormet frem på alle lister og er med på det europæiske Ryder Cup-hold, har en to slags føring før sidste runde af BMW PGA Championship på Wentworth. Han ligger i -16, mens Tommy Fleetwood og Connor Syme er i -14.

Med en runde i -3 holder Marcus Helligkilde sig i top-10 som nr. 8 i -11, mens Rasmus Højgaard for anden dag i træk leverede en runde i -5 og rykkede frem som nr. 17 i -9. Thorbjørn Olesen avancerede 14 pladser til nr. 38 i -5 efter at have spillet i -3, mens Nicolai Højgaard faldt tilbage som nr. 66 i par efter en runde i +1.

Helligkilde kan ikke klage på det gode selskab i sidste runde, hvor han skal gå sammen med Viktor Hovland og Sepp Straka!

I VP Swiss Bank Open på LET klarede alle fire danskere cuttet. Bedst ligger Smilla Tarning Sønderby som nr. 19 i -3, mens Nicole Broch Estrup ligger som 38 i par. Linette Holmslykke og Amalie Leth-Nissen klarede cuttet som nr. 55 i +1, og det var en lille opmuntring for dem begge. Norske Madelene Stavnar fører i -12.

I Open de Portugal på Challenge Tour fører englænderen Andrew Wilson -15 foran landsmanden Marco Penge -14. Rasmus Neergaard-Petersen (billedet/ Getty) er nr. 17 i -8, Victor Bjørløw nr. 71 i +3 og Joachim B. Hansen nr. 74 i +6.

Endelig sluttede Haut de France pas de Calais Open med en sejr til Legan Lewthwaite, Slovenien efter omspil med Katja Pogacar, efter at begge var sluttet i -11. Cecilie Finne-Ipsen blev nr. 10 i -6.

Forrige artikelSlutspil og oprykningskampe i Danmarksturneringen i denne weekend
Næste artikelKlar til DM-finaler
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.