Så falder afgørelsen ikke blot i kampen om DM for hold, men også i alle oprykningskampene for såvel damer som herrer.

Oprykningskampene spilles lørdag, mens semifinalerne i slutspillet afvikles lørdag med finaler. Afgørelserne her falder hos Københavns GK, hvor matcherne lørdag hos herrerne hedder Smørum – Gyttegaard og Odder – Odense Eventyr. Hos damerne mødes Smørum – Viborg samt Vejle – Hillerød.

Som sædvanlig bliver det første spændingsmoment, hvordan holdene kan stille op. Hvem har professionelle ude og spille? Det har jo bl.a. Smørum (Marcus Helligkilde) og Gyttegaard (brødrene Højgaard); og hvem har spillere, der allerede er dampet af til USA for at gå på college?

Sidste år vandt Smørum såvel på sværd- som på spindesiden, og billedet viser de to hold (foto: Jesper Vinzents). Klubben er igen i år favoritter i begge rækker på grund af den enorme bredde, den råder over.

På DGUs hjemmeside kan man se sammensætning og spillested for alle øvrige slutspil og kampe.

Forrige artikel4 danskere klarede cuttet på Wentworth – fredags round-up
Næste artikelLudvig Åberg fører BMW PGA Championship
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.