Denne gang var det ikke, fordi spillerne var skandaløst langsomme, men pga. Voldsomme tordenbyger. Da de var ovre, fik spillerne en time på banen, hvor de overraskende spillede deres bedste endnu.

Vi nævnte Christiaan Bezuidenhout mellem de overraskende i toppen efter fste runde – efter ansen er han simpelthen i spidsen i -14 med fire huller tilbage, delt med canadieren Adam Svensson, der har 7 huller tilbage. Collin Morikawa er den eneste faviorit med hekt fremme som delt 3 i -6 efter 11 huller, +1 for dagen, mens Scheffler ligger i -5 for 10. Hovland er færdig i -4, og hvem finder vi under den foreløbige cutgrænse på -1?

Bl.a. Justin Thomas i +2 og Rory McIlroy i +6 med 6 huller tilbage. Jon Rahm trak sig allerede før 2. runde pga sygdom, så flere har chancen for at gå til tops på Verdensranglisten. Endnu ser de dog ikke ud til at ville udnytte chancen

Forrige artikelSådan, Niklas!
Næste artikelNicole nr. 12 i Sydafrika – Campillo fører i Kenya
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.