Da Niklas Nørgaard som den femte og sidste dansker havde chancen for at klare cuttet i Kenya Magical Open på Mutaiga GC i Nairobi, så det ikke lovende ud. Han var i dagens sidste bold, og før ham var Christoffer Bring sluttet i +6, John Axelsen i +2 trods en smuk anden runde i -3, Martin Leth Simonsen og Lucas Bjerregaard i +1, hvor cuttet var -2.

Nørgaard lå i -1 og gik i bold med spanieren Nacho Elvira, som lå i -6, mens de førende, Nick Bachem, Tyskland, Jayden Schaper, Sydafrika og Ryo Hisatsuma, Japan lå i -9.

Elvira og Møller har nydt de tre sidste huller overmåde. Begge fik birdie på 16 og derefter også på 17, hvorefter Møllers birdie på 18 blev overgået af Nachos’ eagle. Dermed førte Nachos i -10, mens Møller var to slag fra cuttet – på den rigtige side – som nr. 36 i -3 – fremgang på 66 pladser fra første runde.

I Sydafrika er Investec South African Women’s Open gennem tre runder, og her ligger Nicole Broch Estrup nr. 16 i -5, mens Smilla Tarning Sønderby er nr. 17 i -4.

I toppen fører Ashleigh Buhauí stadig i -18, fire slag foran Chiara Noja,  og Ana Trivino, Spanien -14.

Forrige artikel5 bedste golf-tema spillemaskiner
Næste artikelMærkværdig udvikling i The Players, der er afbrudt også anden dag
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.