Der er stadig tre dage, til Masters indledes på Augusta National i Georgia, men kedlen er på vej i kog, og mandag stod alle sponsorerne, som det ses på Gettys billede) i kø for at komme ind på den første dag, hvor de har fortrin.

De fleste af spillerne ankommer i mandagens løb, så der var noget at se på. Blandt dem, der spillede prøverunder, var Collin Morikawa, Dustin Johnson, Adam Scott, Hideki Matsuyama og ikke mindst Tiger Woods, der varmede op i 20 minutter og spillede ni huller.

Han har stadig ikke røbet, om han spiller, men han meddelte, at han var tæt på ‘gametime’, og det må være det tidspunkt, hvor afgørelsen falder. Det er rygtedes, at de 18 huller med sønnen Charlie og Justin Thomas i forgangne uge gik godt, så hvem ved? Stiller han op, er de fleste enige om, at han vil være blandt favoritterne – og hvem tør være den lede fyr, der fratager Tiger den næste major?

Ellers venter vi spændt på, hvad Hideki Matsuyama byder sine kolleger i grøn jakke på ved Champions Dinner tirsdag aften. Mange frygter for rå fisk med stirrende øjne.