Av, av, hvor fik forhåndsfavoritten Rory McIlroy en frygtelig start. Nerverne må have skylden for, at hans første slag gik out of bounds, det næste i sej rough, og første huls facit blev en snemand, +4. Siden fulgte en bogey på 3 og først på syvende hul kom den første birdie, så nordireren aktuelt er nr. 80 i +4.

Forrest ligger Webb Simpson og Kevin Kisner i -5, mens mange af favoritterne er i kvaler. Fx ligger Francesco Molinari i +2 efter en dobbeltbogey for nylig.

Vejret skifter hele tiden. Der har været voldsomme regnbyger, let regn, tørvejr og ind imellem solstrejf, der bl.a. har givet flotte regnbuer. Darren Clarkes spil var lige så omskifteligt. Efter at have ført i -3 kom han rundt i par med fem birdies og fem bogeys.

Om få minutter går Thorbjørn Olesen på banen i en drømmebold med Justin Thomas og Tommy Fleetwood. Har han styr på spillet, skal vi nok få en del at se til ham.

Senere på eftermiddagen Går Lucas Bjerregaard ud, også i fornemt selskab: Justin Rose og Tony Finau. Vi krydser fingre for, at det er i dag, han genfinder storformen.

Forrige artikel36.e ÅRET’S RYDER CUP GOLF MATCH DANMARK – SVERIGE.
Næste artikelSuper af Bjerregaard – håbløst af Woods og McIlroy
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.