Vi fik ikke med i artiklen om ugens tv-golf, at Viaplay og TV3Sport sender live fra Augusta National Women’s Amateur, hvor verdens bedste kvindelige amatørspillere lørdag spiller finalerunde på Augusta National, blot et par dage inden herrernes verdenselite møder op til årets første major.

De to første runder spiller på nabobanen Champions Retreat. Desværre er der ikke danskere med i år, både Karen Fredgaard og Amalie Leth-Nissen har eller de senere år leveret rigtigt gode præstationer i turneringen.

Augusta National Women’s Amateur 

Onsdag: 19:30 – 22:00 – Viaplay
Torsdag: 19:30 – 22:00 – Viaplay
Fredag: Pause – træningsdag

Lørdag: 18:00 – 21:00 – Viaplay og TV3 Sport

Foto: Svenske Ingrid Lindblad er nummer 2 på kvindernes amatør-verdensrangliste og dermed blandt de hotte favoritter ti at vinde ANWA. (c): LSU

Forrige artikelUgens tv-golf: Nicolai tilhører favoritfeltet i Texas
Næste artikelKun to klarede cuttet i Indien
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.