Bestyrelsen i Smørum GK har givet klubbens to LPGA-spillere æresmedlemskab, og det – skyldes ikke kun de resultater, begge har vist med voksende succes gennem årene, men også den måde, de er på som mennesker med en adfærd, som gør dem til forbilledlige ambassadører for både golfsporten og for Smørum Golfklub, udtaler formand Peter Borregaard. Begge spillere har sendt en glad tak for æren fra USA.

GOLFBLADETS læsere er utvivlsom bedst kendt med de to spilleres seneste triumfer, så lad os minde om nogle af deres tidligste:
Koerstz Madsen begyndte som 10-årig i i Smørum GK i 2004, hvor hun blot var 10 år. I 2008 blev hun udtaget til det danske landshold og vandt DM for juniorer i 2009 og 2010, hvorefter hun i 2012 sejrede i DM i hulspil for seniorer.
Pedersen vandt som 14-årig DM i hulspil for seniorer og siden som den eneste dansker til dato det individuelle EM for kvinder.
Når de vandt DM for hold var de en stensikker foursome, som ofte blev kaldt ’the Twins’, tvillingerne, selv om Nanna er halvandet år ældre end Emily.
Begge klarede sig smukt ved OL 2020, hvor Pedersen var tæt på at vinde medalje

Det er sjældent, at man bliver æresmedlemmer i så ung en alder, men de har sandsynligvis trænet mere end de fleste golfspillere i hele deres karriere, og deres succés er ikke mindst opnået i samarbejde med klubben.

Forrige artikelSemifinalisterne i DM hulspil – Rasmus Højgaard tæt på top-10 – Leth Simonsen nr. 5 – Ingen damer klarede cuttet
Næste artikelDramatik på LPGA – Ames foran Weir og Langer – Scheffler fører Charles Schwab Challenge
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.