Ved DM i hulspil i Odense er man fremme ved semifinalerne efter mange drabelige opgør og en række overraskelser.

Hos damerne blev vandt Natacha Høst Husted, Smørum i kvartfinalen over Melissa Johansen, Helsingør på 20. hul og møder i semifinalen Sophia Giverny Carlsen, Simons, der lidt overraskende slog Christina Thouber, Kokkedal 3&2, men Carlsen har en evne til at finde sit bedste, når det gælder DM, der er hendes hovedmål.

Emilie Clausen, Næstved vandt 1-0 over Malene Arildsen, Vejle og møder Olivia Grønborg, som sejrede 6&4 over Rie Lapholm, Silkeborg-Ry.

Hos herrerne er Thomas Vestergaard, Odense Eventyr nået til semifinalen efter i første runde at have besejret August Sidal Svendsen, Asserbo og i kvartfinalen Søren Kjeldsens søn, Emil Kjeldsen 1-0. Han møder Mads Laage, Smørum, som vandt 3&1 over Jacob Aagerschou, Stensballegaard.

I den anden semifinale mødes Jacob Schou Olsen, Næstved, som besejrede Jamie Tofte Nielsen, Silkeborg-Ry 3&2, med Jens Kristian Thysted, Smørum (billedet/ Jesper Vinzents), som i første runde blev taget til 19. hul af Valdemar Hundebøll, men siden har vundet sikre sejre, i kvartfinalen 3&1 over Kasper Nyland, Silkeborg-Ry.

Der slås ud kl. 7 søndag, og finalerne sættes i gang mellem kl. 12 og 13 på Odense Golfklub.

I Dutch Open var forholdene vanskelige, og feltet spillede gennemsnitligt halvandet slag over par. Det betød, at Rasmus Højgaard med en runde i -2 kom til -5 som nr. 13. Thomas Bjørn gik i +1 og er nr. 28 i -2, mens Niklas Nørgaard Møller spillede par på sin egen uortodokse måde og rykkede mere end 10 pladser frem til nr. 37 i -1. Han sluttede med birdie-eagle på 17 og 18!

Jeff Winther havde en skidt dag og ligger som 60 i +4.

I Farmfood Scottish Challenge var det Martin Leth Simonsen, der med birdies på 16 og 17 kom tilbage i par for runden og er nr. 5 i -5 med to slag frem til Nathen Kimsey og Tom Sloman, begge England på andenpladsen i -7. Fire slag foran dem ligger schweizeren Jeremy Freiburghaus i .-11.

John Axelsen ligger nr. 22 i -2.

Nicole Broch Estrup +5 og Linette Holmslykke +7 var ikke i nærheden af cuttet i Mithra Belgian Ladies Open, som Linn Grant, Sverige stadig fører i -10 med tre slag til de nærmeste forfølgere.