Lexi Thompson (billedet) vandt en fortjent sejr i Shoprite LPGA Classic efter en dramatisk slutrunde, der blev præget af en blæst så voldsom, at det en overgang  blev overvejet at indstille spillet.

Den amerikanske spiller er bomstærk, såvel fysisk som psykisk, og begge dele demonstrerede hun, da hun på 18 slog på green fra semirough og tilmed skaffede sig en eaglechance, som hun derefter udnyttede til at tage et forspring på to slag. Da Jeongeun Lee6 ikke kunne gøre hende kunsten efter, var afgørelsen faldet. Lexi Thompson vandt i -12 sin 11. sejr på LPGA, et slag foran koreaneren.

Da var Nanna Koerstz Madsen for længe siden forsvundet fra toppen. Hun lå i +4 for dagen efter syv huller, og efter 17 havde hun i +6 ‘indhentet’ Nicole Broch Larsen, der gik dagen i +1 og sluttede i -2 samlet.

Så sluttede Koerstz Madsen imidlertid af på samme måde som Lexi Thompson: Med en flot, flot eagle på 18, så hun trods alt sluttede som nr. 11 i -4, mens Nicole Broch Larsen blev nr. 25.

 

Forrige artikelNicolai Tinning blev nr. 13
Næste artikelIndvielse af 4 ”nye huller” i Nordvestjysk Golfklub.
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.