Den 12. maj var en mærkedag for NVG. Da kunne man officielt tage sidste del af et projekt i brug. Klubben har nogle år haft udfordringer med grundvandsoversvømmelse på N7. Noget der ikke var nogen nem løsning på.
I 2015 fik klubben Philip Spogard til at udarbejde en Masterplan for banen, der ligger i Nationalpark Thy. Denne plan anviser en måde at løse problemet på. Nemlig ved at nedlægge det oprindelige hul N6 og bruge dennes green område til nye teesteder. Dermed bliver det arealet der kunne være oversvømmet taget ud af spil.
Som kompensation for det nedlagte hul N6 er anlagt et nyt par 3 hul og hul N1 er forlænget til et par 5 hul. Hul N5 har fået opgradering ved samme lejlighed.

Klubmester Kim Kjær slog første bold ud og dermed var banen åben. Hullets sponsor, Nykredit, markerede begivenheden ved at skænke champagne til alle 100 spillere og præmier for længste drive på det nye hul.

Forrige artikelNannas sejrschance borte med blæsten
Næste artikelEn uortodoks ferie – Golfrejse i udlandet
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.