European Tour står over i denne uge, men der er masser af aktivitet alligevel.

I Finnish Open på Challenge Tour ligger Mark Haastrup (billedet) på delt andenplads i -8 efter to runder. Han er et enkelt slag efter svenskeren Rikard Karlberg, ligger delt med fem spillere og er et enkelt slag foran Nicolai Tinning.

Længere tilbage klarede yderligere tre danske spillere cuttet, mens det var farvel til fire. De tre, som fortsætter i weekenden, er som nr. 32 Lasse Jensen og Rasmus Højgaard, mens Martin Leth Simonsen lige klarede sig som nr. 57 i -2.

I Bråviken Open på Nordic League blev der scoret ualmindelig heftigt, så det krævede en hel fugleflok at blande sig. Ja, og helst ingen bogeys. Nicolai Højgaard præsterede ikke mindre end ti birdies, men desværre smuttede der på hullerne 16 og 17 en bogey og en dobbeltbogey ind, så facit ‘kun’ blev -7.

Samlet ligger han som nr. 10 i -11, mens Niklas Nørgaard Møller ligger som delt 18 i -9. To svenske spillere deler føringen i -15.

Forrige artikelSuperSpeed øger din svinghastighed
Næste artikelAlbatross og banerekord i DM slagspil
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.