PGA of Denmark i samarbejde med nyt træningssystem.

PGA of Denmark har indgået et samarbejde med SuperSpeed, som er et træningssystem, som er designet til at få spilleren til at svinge hurtigere på kort tid. Aftalen er to-årig og indebærer dels at PGA’s medlemmer – de danske klubproer – uddannes i at undervise i systemet og at de får mulighed for at forhandle det.
SuperSpeed er et såre simpelt system, som består af tre skafter med vægte. Det ene er 20 procent lettere end en normal driver, det andet er 10 procent lettere og det sidste er 5 procent tungere. Efter bare én træning, lover SuperSpeed, at man vil øge sin svinghastighed med 3-4 MPH, og træner man med systemet over en længere periode, vil man permanent forøge sin svinghastighed med endnu mere. SuperSpeed Golfs swingspeed system findes i flere variationer tilpasset køn, alder og niveau.
Det oplyses ikke hvad det koster at erhverve et system, men undervisningen vil formentlig være til din lokale pro’s normale timetakst.

DEL
Forrige artikelTung start af Lucas
Næste artikelNicolai fik 10 birdies og Haastrup ligger nr. 2
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.