Lucas Bjerregaard har ikke for alvor genfundet forårets fine form, selvom en 16. plads i The Open var et godt resultat. Heller ikke i Wyndham Championship, sæsonens sidste ordinære turnering på PGA Tour, gjorde det kommende PGA Tour-medlem meget væsen af sig. En runde i 1 under par, 69 slag, rækker blot til en delt 93. plads og der skal scores birdies fredag, hvis Bjerregaard også skal i aktion i weekenden. Forhåbentlig viser det sig, at han uanset klaret cut eller ej har gjort nok i år til at opnå fuldt medlemskab på touren i den sæson, der indledes allerede midt i september.

Koreansk dobbeltføring

To koreanere har indtaget førstepladsen i North Carolina, hvor Byeong Hun An og Sungjae Im begge kom rundt i 62 slag (-8). Im vandt Korn Ferry Tour-ranglisten sidste sæson og har inponeret stort i år med adskillige gode placeringer, så han er helt fremme som nummer 25 på FedEx Cup ranking. Skulle han vinde, rykker han indenfor i Top10 og får dermed andel i de 2 mio. dollars der er i bonus til Top10 i den ordinære sæson. Det er værd at bemærke, at den hårdtarbejdende Johnson Wagner indtager en delt tredjeplads, som hvis den holder, vil løfte ham fra 156. pladsen og frem til 122 og dermed sikre ham tourkortet for næste sæson.

Følg livescoring her.

Søstre følges ad

I kvindernes British Open delte Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen 46. pladsen i par efter første runde, hvor Ashleigh Buhais tidlige -7 holdt hele dagen. Amerikanske Danielle Kang og japanske Hinako Shibuno deler andenpladsen i -6, og så har de thailandske søstre Ariya og Moriya Jutanugarn begge andel i fjerdepladsen i -5.

Livescoring kan følges her.

Foto: SungJae Im fører Wyndham Championship. (c) Getty Images

 

Forrige artikelFuresø er en klassebane
Næste artikelSuperSpeed øger din svinghastighed
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.