På en begivenhedsrig søndag opnåede Nicolai Højgaard sin hidtil bedste placering på Challenge Tour, da han med en sidste runde i par sluttede som nr. 14 i -1 samlet. Dermed ligger han nr. 57 på Order of Merit og nærmer sig de top-45, som det er vigtigt at ligge i.

Martin Leth Simonsen sluttede med en runde i +3 og blev dermed nr. 24 i +1. Han ligger stadig som nr. 8 på Order of Merit, hvor Mark Haastrup er nr. 11, Rasmus Højgaard nr. 14 (15 får kort til ET 2020) og Benjamin Poke nr. 43 efter i dag at være sluttet som nr. 35 i +3.

I Meijers LPGA Classic sejrede Brooke Henderson (billedet) i -21, et slag foran Lexi Thompson, Brittany Altomare, Su Oh og Nasa Hataoka. Det var den 21-årige canadiers niende sejr på LPGA, og dermed deler hun ikke længere prædikatet som den mest vindende canadier på topplan med nogen.

Nana Koerstz Madsen blev nr. 61 i -4 efter en slutrunde i par.

På Symetra Tour viste Malene Krølbøll igen i sidste runde, at hun intet problem har med at score birdies. Dem var der seks af, så selv med tre bogeys blev dagens facit -3, samlet resultat -4 og en placering omkring nr. 30.

Forrige artikelChristian Bæchs første sejr
Næste artikelEndelig holdt Woodland til mål
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.