Der er enkelte spillere på banen endnu i Italian Challenge, men alle danske spillere er i klubhuset, og det ser ikke ud til, at Nicolai Højgaards (billedet) placering som firedelt nr. 1 i -5 kan rokkes.

Andre danskere gør det godt. Jeppe Huldahl er nr. 25 i -2, Rasmus Højgaard og Marcus Helligkilde nr. 36 i -1, Lasse Jensen nr. 61 i par, mens Mark Haastrup som 84 i +1 og Nicolai Tinning samt Benjamin Poke som delt 103 i +2 skal score godt i anden runde for at komme videre.

Der er flere på banen endnu i Andalucia Valderrama Masters, men indtil videre ligger Joachim B. Hansen, der er færdig, som delt 9 i -3 efter en runde, hvor han i den grad imponerede med sin evne til at få par efter frygtelige udslag. Søren Kjeldsen ligger i -1 for 13 og Thomas Bjørn i par for 14, mens det ligger lidt tungere for Jeff Winther i +3 for 14.

Forrige artikelFrederikshavn får støtteforening
Næste artikelHaney i stiv modvind
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.