Nicolai Højgaards formdyk viste sig igen i anden runde af The Players Championship, som han gik i +4 efter at have gjort et ustabilt indtryk. Runden havde ingen dobbeltbogeys, men der var rigeligt med bogeys. Han har været meget i rampelyset op til turneringen, og det kan have lagt et ubehageligt pres på ham. Han slutter turneringen som nr. 120 i +5.

En enkelt bold nåede ikke at færdiggøre runden, men det ændrer ikke på, at cuttet bliver -1, og at det har betydning for Ryo Misatsune, der ligger i par og skal have birdie på sit sidste hul, hul 9, for at få weekenden med.

Her kan han eftergøre Wyndham Clark, som fik den birdie på vej mod en imponerende runde i -7 for anden dag i træk. På Gettys billeder slår han ud på det berømte 17. hul. I -14 er han fire slag foran Xander Schauffele og Nick Taylor, mens fjerdepladsen deles af Matt Fitzpatrick og Maverick McNealy i -9, og sjettepladsen af Matti Schmid, Scottie Scheffler, Corey Conners og Tom Hoge i -8.

Rory McIlroy var godt med fremme, til han løb ind i en dobbeltbogey på 14, og han er delt nr. 14 sammen med bl.a. Jason Day og Hideki Matsuyama.

Viktor Hovland var længe i fare for ikke at klare cuttet, men med to imponerende birdies på 15 og 16 klatrede han til nr. 45 i -2 efter en runde i -3.

Det er formentlig en fattig trøst for Højgaard, at bl.a. Justin Thomas, Jordan Spieth, Justin Rose, Will Zalatoris og Matt Wallace også har fri i weekenden, eller at Camilo Villegas sluttede i +11 efter en runde med to triple bogeys.

Forrige artikelSå kender vi Lucas igen
Næste artikelHotel Skansen i Båstad: Golf og wellness for livsnydere
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.