De danske spillere fik ingen storslået afslutning på deres turneringer. Bedst gik det Nicolai Højgaard, som i ISPS Handa Australien Open med en birdie på hul 18 præcis klarede en delt top-10-placering i -4 efter en runde i +1.

Rasmus Højgaard klarede ikke det sekundære cut efter runde 3, men blev noteret for en 38. plads i par.

Turneringen blev en kæmpe triumf for polakken Adrien Meronk, der vandt for anden gang på DP World Tour, og hvordan skete det ikke? Han startede søndag et slag efter Adam Scott. På første hul byttede de placering, og før sidste hul var Meronk tre slag foran. Han understregede sin overlegenhed med en eagle på sidste hul, så han i -14 sluttede fem slag foran Scott og seks foran Min Woo Lee.

Det er ikke for meget sagt, at Meronks kæreste fløj ham om halsen, da sejren var i hus (Getty).

I Investec South African Open Championship lå Martin Leth Simonsen som nr. 5 før sidste runde, som han startede med to birdies. Hul 5-8 blev imidlertid dyre med en dobbeltbogey og to bogeys. Runden gik i +1, og dermed faldt han til en delt 15. plads i -8. Det havde han såmænd nok købt før start, men når han nu havde været fremme og snuse til toppen, var han utvivlsomt lidt skuffet bagefter.

Christoffer Bring spillede sig frem som nr. 30 i -6 med en birdie på 18, og det er et fint resultat i hans rookie-sæson.

Thriston Lawrence sejrede i -16 foran Clement Sordet -15 og Jens Fahrbring -14.

Forrige artikelLeth Simonsen nr. 5 før sidste runde
Næste artikelViktor Hovland forsvarede sin titel i Tigers turnering
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.