Matt Fitzpatrick tog en kneben føring i -5 i DS Automobiles Italien Open, men den er endnu ikke sikker for runde 1, da den blev en time forsinket pga. torden og siden afbrudt pga. manglende dagslys.

Ni spillere ligger i -4, blandt dem Rory McIlroy, men Joost Luiten er favorit til at gå til tops, da han er i -4 for 13 huller.

Nicolai Højgaard ligger delt 10 i -3, men Thomas Bjørn har samme score for 16 huller og kan altså avancere fredag morgen.

Rasmus Højgaard havde fem bogeys på sin runde i -1 som nr. 24, mens Søren Kjeldsen er nr. 65 i +1. Lucas Bjerregaard er nr. 83 i +2, men kan rette op på tingene på de fem huller, han mangler at spille. Thorbjørn Olesen kan pynte på sin på de to sidste huller. Han ligger som 99 i +3. Niklas Nørgaard Møller er nr. 136 i +5.

I Lacoste Ladies Open de France spillede Smilla Tarning Sønderby (billedet/ Getty) for-9 i par, men bag-9 i -4, og den score placerer hende som nr. 4, to slag efter den førende trio, der består af Nastasia Nadaud, Meghan McLaren og Inez Laklalech.

Nicole Broch Larsen ligger nr. 10 i -3.

I Open de Portugal på Challenge Tour fører englænderen Todd Clements -5. Her er Benjamin Poke nr. 16 i -2 og Oliver Hundebøll nr. 40 i -1. Det er ingen fejl, at et slag gør en forskel på 24 pladser.

Victor Bjørløw virker, som om han vokser i styrke fra turnering til turnering, og som nr. 69 i +1 har han stadig chancen for at klare cuttet.

I ECCO Tour Trust Forsikring Championship resterer der kun en enkelt runde, og før den fører August Thor Høst i -10 med fire slag til de nærmeste konkurrenter, der er svenske.

Jens Kristian Thysted og Jonathan Gøth-Rasmussen er delt nr. 5 i -3, Rasmus Broholt Lind nr. 7 i -2, mens ikke mindre end fem danskere er med på delt 10. plads i -1.

Da der er udsigt til voldsom blæst og regnbyger, er der grundlag for at avancere meget i sidste runde.

Forrige artikelGolfbladet – September/Oktober 2022
Næste artikelThomas og Nicole fører begge
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.