Sæsonens sidste turnering på Nordic League er i gang på Pärnu Bay Golf Links i Estland, og her er situationen den for Nicolai Buchwardt Kristensen, at han er sikker på et Challenge Tour-kort via Nordic League, hvis IKKE norske Jarand Ekeland Arnøy vinder turneringen eller hvis han blot slutter i top23.

Efter første runde, ser Arnøy ikke ud til at han kan vinde, i hvert fald er han 5 slag fra de to førende svenskere Mikael Lindberg og Christopher Sahlström, der begge smadrede den smukke estiske bane og var 10 under par med 62’ere.

Nicolai Kristensen ligger ganske vist lige uden for top23, på delt 25. plads, men vinder Arnøy ikke, så er sagen klar.

Sahlström truer til gengæld Niklas Nørgaard Møllers samlede førsteplads på ranglisten, men det er kun af kosmetisk (og måske lidt ærefuld) betydning.

Følg scores her.

Foto: ECCO Tour

Forrige artikel”Vi vil være de nye frække drenge i klassen”
Næste artikelBirkemose sorterer affald
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.