Det går ikke stille af sig, når det populære golfrejsebureau, sætter alle sejl ind på, at være i front mht innovation og store tanker. De ”frække drenge i klassen” er klar til, at give deres gæster de bedste oplevelser.

Med nye og yngre kræfter i front går Caddie Golfrejser mod en forrygende fremtid. Flere måneders planlægning, nye ansættelser og innovative strategier bærer nu frugt.

Startskuddet for det nye og opjusterede Caddie Golfrejser er startet og medarbejderne er mere end klar til den kommende sæson.

Nye kræfter er måske så meget sagt, for de to herrer der fremover står for den daglige drift med hensyn til salg og marketing, har tidligere været ansat i firmaet. Kristian Gottlieb Munck, som de seneste år har været ansat hos ClassicGolf, er nu tilbage i bygningen i Stationsparken 25 i Glostrup, men nu som medejer af Caddie Golfrejser. Sammen med Jesper Black, som er CEO og ligeledes medejer og Ketty Clausen, som har 14 års salgserfaring i branchen, er der nu dannet et nyt og stærkt team og dermed et fundament for en større opjustering indenfor salg, markedsføring, kundepleje og rådgivning.

Den nye udvikling giver rigtig mange muligheder for, at udvikle og tænke store tanker. Men firmaets hovedfokus vil altid ligge på kundeservice- og rådgivning før, under og efter rejsen. Kunden skal føle, at de har en caddie med på HELE turen og at vi også er der for dem, når flyet er landet i Kastrup og ferien er forbi, udtaler Jesper Black.

Caddie Golfrejser er desuden blevet en fuld integreret del af DBF Travel Group, som bl. a. ejer Dansk Bilferie og Friferie i Danmark samt andre brands, som udelukkende sælger udenfor Danmark. I DBF Travel Group for Caddie Golfrejser adgang til egen IT-udviklingsafdeling med hele 10 programmører, en større afeling med marketingsspecialister samt grafisk afdeling. At være under samme tag, betyder også, at gavekort til Caddie Golfrejser, der er vundet til en turnering eller modtaget som gave også kan indfries hos Dansk Bilferie og Friferie. Har man således ikke brug for en golfrejse, kan gavekortet benyttes til ski- eller campingferien.

DEL
Forrige artikelNiklas Nørgaard Møller i centrum
Næste artikelNicolai Kristensen tæt på Challenge Tour
Avatar
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.