Nicolai Tinning (billedet) spillede en fremragende slutrunde i Gumbalde Open by Destination Gotland. Han satte målet i klubhuset til -11 og blev først indhentet, da Adam Andersson i førerbolden for tredje dag i træk fik birdie på 18. hul.

Det havde Tinning spillet med en bogey, en par og en birdie, så statistisk var svenskeren favorit i omspillet. Det levede han op til ved at hole et putt fra 6 m, mens Tinning missede et fra 5 m.

Tinning var dog forståeligt tilfreds. Han havde haft putterproblemer på anden runde, men så brugte han kun ni putts på de sidste ti huller, og i dag sluttede han med tre birdies på de sidste fire huller.

– Det begynder at ligne kort til Challenge Tour næste år, konstaterede han, men konkurrencen mellem de danske spillere er hård. Fem af følgende seks får formentlig det eftertragtede kort, og de ligger lige nu placeret i denne rækkefølge: Jeppe Kristian. Nicolai Tinning. Frederik Birkelund. John Axelsen. Sebastian Friedrichsen. Hamish Brown.

På Gotland blev Sebastian Friedrichsen delt nr. 3 i -9 og John Axelsen nr. 6 i -8.

På CUBO Golf i Slovenien er European Ladies Club Cup for kvinder indledt, men måtte afbrydes lige over middag pga. vejret på et tidspunkt, hvor Amalie Leth-Nissen ligger som delt nr. 1 i -1 for 8 huller og Smørum nr. 3 i +1 efter syv huller, to slag efter franske RCF La Boulie. De to andre danske spillere er Iben Sass Hvass og Sofie Leth-Nissen.

Forrige artikelGolf- og hotelophold på skønne Sydfyn
Næste artikelNy tendens: Flyt sydpå til vinter og kickstart din golfsæson
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.