Niklas Nørgaard Møller imponerer stadig med sit stabile niveau på Challenge Tour, men det var i dag som en samlet betragtning, ikke med et blik på scorekortet.

Her fandt man i Challenge de Cadiz seks birdies i træk på hullerne 9-14, og der var yderligere to birdies, men kortet havde også en dobbeltbogey og tre bogeys, så facit blev -3. Det rækker til en 10. plads, mens Nicolai Hundebøll fortsat imponerer som nr. 19 i -2.

Her ligger også Nicolai Kristensen, men han har tre huller tilbage, og det har også Martin Leth Simonsen, der aktuelt er nr. 73 i +1. John Axelsen er færdig i par som nr. 54, mens det var en ærgerlig dag for Marcus Helligkilde, der i +6 er nr. 144.

Ingen danskere i toppen i Scandinavian mixed

Joachim B. Hansen er bedste dansker i Göteborg som nr. 40 i -3, mens Emily Pedersen ligger som nr. 56 i -2, Nicolai Højgaard som nr. 79 i -1, Benjamin Poke nr. 94 i par og Thomas Bjørn nr. 111 i +1.

Banerekord og føring til Lasse Jensen

Danskerne imponerer fortsat i Jyske Bank Championship på Lübker. Lasse Jensen (billedet), Scandinavian satte banerekord med 63 slag, -9, og gik til tops i -12 foran Victor Østerby, Smørum -11 og som delt nr. 3 Simon Bukrinsky, Kokkedal -9.