Lasse Jensen (billedet) fra The Scandinavian fulgte sin banerekord på Lübker op med sejr i den samlede Jyske Bank Championship, selv om han blev presset til det sidste af svenskeren Joakim Wikström.

Fra 18. tee kunne Lasse Jensen følge med i, at Wikström missede et birdieputt, så de stod lige, og han vidste, at med en birdie ville han vinde turneringen. Trods nervepresset spillede han hullet lige efter bogen og fik et birdieputt på 2 m, som han sænkede sikkert.

Jensen har vist fin form i det seneste par måneder, så hans sejr er langt fra en overraskelse, og nu er han nr. 2 på den samlede liste, der fører til næste års Challenge Tour. Her fører Jesper Kennegård, som blev nr. 3 på Lübker i -13 efter Jensen -15 og Wikström -14.

Det var en flot turnering for spillerne fra The Scandinavian, da Sebastian Friedrichsen blev nr. 4 i -10, delt med nordmanden Sebastian Eidsæther, mens amatøren Frederik Birkelund, også The Scandinavian, blev delt 9 i -6.

Pudsigt sluttede tre Sebastianner sammen, for lige efter Friedrichsen og Eidsæther fulgte Odderspilleren Sebastian Wiis i -9. Victor Østerby sluttede som nr. 7 i -7.