Rasmus Neergaard-Petersen fører Challenge Tour ranglisten, og han fører også denne uges UAE Challenge i Abu Dhabi. Dagens første runde gik han i 7 under par, og han deler føringen med Wilco Nienaber og Joshua Berry.

John Axelsen er på ottendepladsen i -4, Hamish Brown og Christoffer Bringer er på 13. plads i -3, Jeppe Kristian Andersen er i -2, og Joachim B. Hansen i -1.  Søren Broholt Lind i par, Nicolai Kristensen +1, Oliver Hundebøll +2, Victor Bjørløw +3 og Jonathan Gøth-Rasmussen i +6 ligger p.t. udenfor cuttet.

I Japan blev ISPS Handa Championship på DPTW forsinket næsten tre timer på grund af morgentåge, og det betød at ikke alle kom rundt inden mørket faldt på.

Blandt dem Søren Kjeldsen, der ligger på delt 14. plads i -3 efter 15 huller og Jeff Winther, der er nummer 86 i par. Marcus Helligkilde -3/14. plads, Niklas Nørgaard -2/31. plads og Sebastian Friedrichsen par/86. plads nåede at blive færdige.

Fem spillere deler førstepladsen i 5 under par, fire lokale japanske spillere Taisei Shimizu, Taiki Yoshida, Tomoyo Ikemura og Taiga Nagano samt tyske Yannik Paul.

Spiller stadig

Ladies European Tour er i Sydafrika til Investec South African Women’s Open, hvor spillet stadig er i gang, med Sofie Kibsgaard som eneste dansker og ude i sidste bold. Hun er i par efter 12 huller på det, der lige nu er en 46. plads. Rosie Davies og Elena Moosmann deler føringen i -6, men Bronte Law og Lisa Pettersson er bare 1 slag efter og mangler et par huller.

Endelig så er anden runde af Bravo Tours Open på Rømø i fuld gang. Blæsten voldte som sædvanlig problemer i første runde, og forholdene er også svære i dag. Bare 15 spillere er p.t. under par. Oskar Ambrosius, Viborg, og Frederik Severin Tøttenborg fra Smørum deler føringen i -5, men Tøttenborg mangler et par huller. Frederik Birkelund førte i 4 under par efter første runde og er ude i en af de sene bolde, så han mangler seks huller og ligger på delt tredjeplads i -4, delt med Alexander Frances.

Foto: Getty Images

Forrige artikelÖsterlens Golfklubb, svensk Østersø-perle
Næste artikelEns tvillinger fandt ikke magien
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.