Tvillingerne Nicolai og Rasmus Højgaard danner par i PGA Tours årlige makkerturnering, Zurich Classic of New Orleans, hvor arrangørerne selvfølgelig ikke har kunnet stå for den mulighed ved at give Rasmus en invitation. De er i øvrigt ikke det eneste brødrepar i turneringen, Matt Fitzpatrick danner par med sin bror, Alex.

Thorbjørn Olesen er også med. Han har fået engelske Matt Wallace som makker. Der spilles skiftevis foursome og fourball/bestball.

Discovery+/Eurosport 2 sender torsdag og fredag fra kl. 21.30, og lørdag-søndag fra kl. 19.

Med sin tredjeplads i sidste uge er Thomas Bjørn kommet ind i PGA Tour Champions-turneringen Mitsubishi Electric Classic på Sugarloaf i Duluth i Georgia. Hans kamp for en sejr, som kan sikre ham et permanent kort til den lukrative senior tour kan også følges på Discovery+ fra kl.18 fredag og 20.45 lørdag-søndag.

God og dårlig nyhed

LPGA Tour er rykket fra Texas til Los Angeles og JM Eagle L.A. Championship. Der er en god og en dårlig nyhed. Den gode er at både Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er med i feltet. Den dårlige er, at det er Nelly Korda også – og dermed synes det alle andre at handle om at blive nummer to. Nelly Korda har vundet sine fem seneste turneringer, og vinder hun igen, så sætter hun LPGA Tour-rekord med seks på stribe.

V Sport Golf sender torsdag og fredag fra kl. 00.30 og fra midnat i weekenden.

V Sport Golf sender også fra LET’s Investec South African Women’s Open på Erinvale. Sofie Kibsgaard Nielsen er eneste danske islæt. Sendetider torsdag-lørdag fra kl. 13, søndag fra kl. 13.30.

DP World Tour tager den mellemste af sin navn bogstaveligt, for i denne uge er touren i Japan til ISPS Handa Championship. Med i flyet til Gotemba i Solens Rige er Niklas Nørgaard, Søren Kjeldsen, Sebastian Friedrichsen, Marcus Helligkilde og Jeff Winther.

V Sport Golf sender fra kl. 05 torsdag, fredag og lørdag morgen, samt fra kl. 04.30 søndag morgen.

 

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om (farligt?) vinderspring, Masters seertal og amatør, der vil forblive amatør
Næste artikelÖsterlens Golfklubb, svensk Østersø-perle
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.