Vejret har været skidt i Spanien i dag. Det fremgår af scorerne på stage 2 af European Tours Q-school, hvor Niklas Nørgaard Møller og Peter Launer Bæk på Desert Springs begge gik i +1 og dermed sammen rykkede frem fra delt 13 til delt 8 i -3.

Måske var dagens mest imponerende danske runde Nicolai Tinnings (billedet) på Club de Bonmots. Her lå han i +4 efter fem huller, men vendte slaget med en eagle på 7, og resten af dagen gik han med tre birdies og resten par. -1, samlet +3, og dermed rykkede han frem som nr. 48, men Oliver Hundebøll ligger som 64 i +7.

På Las Colinas ligger Marcus Helligkilde som 44 i +1, mens Andreas Hillersborg ligger som 61 i +4, Mathias Gladbjerg som 70 i +7 og Jeppe Huldahl som 77 i +10.

Hvad der sker på Alenda Golf er det ikke lykkedes at opklare. På et tidspunkt var en række spillere bogført med resultat for anden runde, men de scorer er forsvundet igen, så formentlig blev spillet annulleret, men det ved vi altså endnu ikke.

 

Forrige artikelSanserne bombarderes på Tenerife
Næste artikelKlubmestre
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.