Nørherredhus er et smukt hotel, der i 1966 blev bygget med en gave fra Mads Clausen, ejer af Danfoss. Det fik 49 værelser og en sal med plads til 350 spisende eller 550 til foredrag eller forestillinger. Det blev lavet med specifikationerne for en landsdelsscene, så det kunne tiltrække kultur og ligger i Nordborg, tæt på betagende natur, kultur og ikke mindst golfbanerne i Nordborg og Sønderborg.
Om dagen kan man ikke bare spille golf, man kan også nyde Naturpark Nordals med dens re-etablerede søer, gravhøje og resterne af herregården Helvedgaard; man kan køre på mountainbikestier, man kan cykle, man kan udforske Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle, der har et fint museum for slaget i 1864.

Der er få kilometer til Danmarks længste skov, den 10 km lange Nørreskoven, og man kan fiske langs kysten. Mange ankommer i øvrigt med færgen Bøjden – Fynshav eller de prøver en af Danmarks mindste færger mellen Hardeshøj og Ballebro.

Nørherredhus er kendt for en usædvanligt venlig service såvel ved morgenbuffet’en og den udsøgte middag om aftenen, som når det gælder at rådgive om dagens aktiviteter eller sågar at opspore gamle venner i omegnen.

Forrige artikelSebastian Wiis vandt efter omspil
Næste artikelTilfældigt møde
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.