Niklas Nørgaard Møller har i dag sikret sig sæsonens fjerde andenplads på Nordic League, da han sluttede seks slag efter svenske Christopher Sahlström i Borre Open.

Svenskeren havde en fremragende finalerunde med 11 birdies – og han lavede ikke en eneste bogey over turneringens 54 huller (!)… og det kan man ikke gøre så meget ved, når man som Niklas gjorde, selv kommer rundt i 67 slag (-6) i førerbold med svenskeren, der også inden turneringen førte Nordic League og vandt sin fjerde sejr i en helt overlegen sæson. To sene birdies på 16. og 17. hul sikrede Niklas en udelt andenplads og vigtige points til Nordic League ranglisten, hvor han inden turneringen lå nummer fem. Netop de fem bedste sikrer sig et kort til næste sæsons Challenge Tour.

I maj måned havde Niklas Nørgaard Møller tre andenpladser i træk og det er også blevet til en delt tredjeplads og en delt sjetteplads i juni.

Oliver Percy-Smith blev næstbedste dansker på en delt ottendeplads.

Forrige artikelWorld Amateur Tour 2019
Næste artikelHelle Britt drikker Helle Britt
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.