Dette er en let redigeret pressemeddelelse om en ny golfring, hvor samarbejdet spænder videre end normalt:

En ny golfring ser dagens lys

Hobro Golfklub, Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfklub (billedet), Rold Skov Golfklub, Randers Fjord Golfklub og Sebber Kloster Golf Klub er gået ind i et samarbejde, som giver klubbernes mere end 3500 medlemmer nogle helt unikke muligheder for at dyrke deres sport. Golfringen giver mod en merpris på 850 kr. medlemmerne ret til frit spil på seks baner, idet dog kræves, at man i forvejen er medlem af en af de klubber, der er deltager i samarbejdet.

Det er ikke hvilke som helst golfbaner, medlemmerne får mulighed for at spille frit på. Der er tale om baner, som er landskendt for deres beliggenhed og høje standard.

De samarbejdende klubber har alle tidligere været med i en Golfring, men medlemmerne skulle for manges vedkommende ud på en længere køretur for at udnytte deres golfringskort. Med den nye ring spares ikke kun tid, men også kørte kilometer – og det er godt for klimaet.

Medlemsklubberne åbner desuden for et samarbejde på andre områder, bl.a. bliver der etableret en fælles turnering, hvor man en gang om året finder Golfringsmesteren i forskellige rækker.

Fællesmøderne klubberne imellem vil også have et netværksperspektiv, hvor der kan ske fælles inspiration og opstå nye samarbejder omkring nogle af de mange funktioner, der er i en golfklub

Forrige artikelKæmpe antiklimaks! Nanna smider sejren
Næste artikelJason Day ude af Presidents Cup
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.