Thorbjørn Olesen, der på Gettys billede forståeligt er i fortræffeligt humør, er i gang med en stor præstation i sin første turnering som medlem af PGA touren. I Mexico Open er han efter første runde på syvendepladsen i -5, efter at han bl.a. på 18 leverede en eagle. Da han var startet på hul 10, var det ikke dagens sidste hul, men lunede, lige før han vendte.

Også Nicolai Højgaard kom pænt fra start. Han er nr. 22 i -3.

Erik van Royen, Sydafrika fører i -8 foran Sami Vallimäki, Finland -7.

I Honda LPGA Thailand, som Nanna Koerstz Madsen vandt i 2022, havde ingen af de to danske spillere problemer med at klare cuttet. Koerstz Madsen lå med helt fremme efter første runde, men gik anden i +1 og ligger som nr. 42 i -3. Dermed blev hun i anden runde passeret af Emily Pedersen, der gik i -2 og samlet er nr. 24 i -5.

Svenske Madelene Sagström deler i -10 føringen med den formstærke Patty Tavatanakit, Thailand og Sei Young Kom, Sydkorea.

Forrige artikelBjørn i top10 i Marokko
Næste artikelGolfbladet på feriemessen i Herning
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.