Thorbjørn Olesen fik en fornem start på Dubai Dutyfree Irish Open. Lige til Padraig Harrington smuttede forbi sidst på dagen, lå han i delt føring efter sin bogeyfri runde i -5, men nu er han delt toer, to slag efter ireren.

Olesen oplevede, at et af hans putts så ud til at gå i, løb hele vejen rundt i hulkanten for at lægge sig lige foran hullet, som om puttet havde været for kort. Det så helt umuligt ud.

De øvrige danskere skal man temmelig langt ned ad leaderboardet for at finde. Joachim B. Hansen ligger 52 i -1, Søren Kjeldsen 66 i par, Thomas Bjørn 87 i +1, mens Lucas Bjerregaard og Jeff Winther ligger som 113 i +2, men jævnbyrdigheden er så stor, at alle har chancer endnu.

På Penati Golf Resort i Slovakiet ligger tre danskere som delt 43 i -2: Marcus Helligkilde samt tvillingerne Nicolai og Rasmus Højgaard. Christian Gløet og Martin Leth Simonsen er 62 i -1, Nicolai Tinning 79 i par, mens Jeppe Huldahl i +8 må anses for at være chanceløs. Darius van Driel fører i -8.

I Silkeborg resterer der en enkelt runde af den traditionelle DIAC/DILAC-turnering. John Axelsen er favorit til at vinde for fjerde gang, da han fører i -6 foran Rasmus Neergaard-Petersen,  August Thor Høst og Christoffer Bring -2. Hos damerne fører Fie Kjærgaard Olsen (billedet) -1 foran Puk Lyng Thomsen +1.

Forrige artikelSådan vælger du den rigtige hybrid
Næste artikelBrooke Henderson vinder sin 9. LPGA-titel i Skechers golfsko
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.