Fredagen blev blandet for de danske spillere på European Tour. Kun fem klarede cuttet i Dubai Duty Free Irish Open samt D+D Real Challenge, men de tre ligger til gengæld udmærket placeret.

Bedst Thorbjørn Olesen, der på Royal Portrush ligger som delt 6 i -6, tre slag efter den førende sydafrikaner Zander Lombard (billedet). Jeff Winther havde nerverne i orden, da han med to afsluttende birdies trak sig over cutgrænsen som nr. delt 53 i -1. Ærgerlig måtte Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen, Lucas Bjerregaard og Thomas Bjørn alle tage hjem.

I Slovakiet avancerede alle de tre danskere, der klarede cuttet, voldsomt, hhv. 33, 25 og 24 placeringer. Nicolai Højgaard gik i -5 og ligger nu som 10 i -7. Rasmus Højgaard gik i -4 og ligger som 18 i -6, mens Nicolai Tinning gik i -2 og i samme score ligger som 55. Han fik en snemand (8) under vejs, men heldigvis på et af verdens få par-6-huller, så det kun var en dobbeltbogey.

Forrige artikelJackpot til Anders Emil Ejlersen
Næste artikelBesøg Sydsverige
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.