Fem af 12 danske spillere i DS Automobiles Italian Open klarede cuttet, om end ingen af dem indtil videre står til en topplacering. Forrest ligger Matthieu Pavon, Frankrig i -9 foran Adrian Otaegui og Julien Guerrier -7 samt Adrien Meronk Polen -6.

De danske, der klarede cuttet, var: 25. Nicolai Højgaard -1. 50. Rasmus Højgaard og  Niklas Nørgaard +1. 62. Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen +2.

Størstedelen af dagen var cutgrænsen +1, men en kraftig blæst gav forhåbning om, at det ville flytte sig. Det gjorde det lige i tide til, at Kjeldsen kom med, og at Thorbjørn Olesen efter en dobbeltbogey på 14 kunne reparere med en birdie på 17.

Desværre manglede der lige et slag for John Axelsen, Martin Leth Simonsen og Christoffer Bring.

I UAE Challenge i Abu Dhabi fører Craig Howie, Skotland i -9. Jeppe Kristian spillede sig frem som nr. 4 i -6, Nicolai Kristensen er nr. 16 i -3, Hamish Brown nr. 40 i -1, og så ligger Sebastian Friedrichsen i par som den allersidste på den rigtige side af cutgrænsen. Frederik Birkelund kan ærgre sig over, at han sluttede i +1.

Golfkusten Blekinge by Scandic Hotels vandtes ikke uventet af Anton Karlsson -14, mens tre danskere sluttede i top-10: 6. Peter Launer Bæk og Jonas Lykke Sørensen -4. 9. Alexander George Frances -3.

Forrige artikelCaroline Wozniacki ny stjerneambassadør for den kosmetiske kæde N’AGE
Næste artikelMoving day med behersket dansk succes
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.