ANNONCE FOR N’AGE
Indrømmet! De fleste af os kunne godt tænke os at se lidt yngre ud, få fjernet et par smile- og panderynker her og der, måske få en lidt pænere, strammere og mere ensartet hud samt en friskere glød. Kan du genkende det? Så er der gode nyheder fra den kosmetiske kæde N’AGE, der fornyeligt har fået Caroline Wozniacki som frontfigur.
PR-foto fra N’AGE. Fotograf: Henrik Bülow.

Caroline Wozniacki lægger ansigt til N’AGE

N’AGE er en eksklusiv klinik for skønhed og velvære beliggende bl.a. i Københavns hjerte, men også i resten af landet. Klinikken er kendt for sin ekspertise inden for æstetiske og rynkereducerende behandlinger samt hudpleje, og tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede skønhedsløsninger – både til kvinder og mænd.

De har en lang række kendisser som ambassadører for deres koncept, herunder Christiane Schaumburg-Müller, Lina Rafn, Uffe Buchard, Julie Ølgaard, Annette Heick, Roland Møller, Lisbeth Østergaard, Irina Olsen og seneste skud på stammen er stjerneambassadøren Caroline Wozniacki, som nu også bekender sin hud til klinikkens kosmetiske behandlinger.

”Vi er utroligt stolte over at kunne præsentere Caroline Wozniacki som ambassadør for N’AGE,” fortæller N’AGE administrerende direktør Sanne Lønskov. ”Caroline er verdensmester i sit håndværk og en international anerkendt profil, og jeg tror, at hun vækker stolthed i alle danskere. Hun ser naturlig ud, hun er sød, jordnær og står på alle måder for de samme værdier som N’AGE.”

Det er ikke første gang, at N’AGE satser på store internationalt anerkendte navne. I 2021 offentliggjorde de samarbejde med topmodel Helena Christensen, der stadig repræsenterer dem.

”Selvfølgelig er det en stor satsning, når vi vælger personer som Helena Christensen og Caroline Wozniacki som ambassadører. Men jeg tror også, at det er klart for alle, at profiler som Helena og Caroline ikke lægger navn og ansigt til hvad som helst. De kommer jo hos os og bliver behandlet, og der skal de kunne have 100% tillid til håndværket og de smukke naturlige resultater”, fortsætter Sanne Lønskov.

Caroline Wozniacki: ”Vælg de bedste – hvis du vil være den bedste” – derfor valgte hun N’AGE

Caroline Wozniacki
PR-foto fra N’AGE. Fotograf: Henrik Bülow.

N’AGE er Danmarks første og mest erfarne inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. På deres klinikker i hele landet hjælper de hver dag kunder med at blive en friskere og smukkere udgave af sig selv.

Det har de faktisk gjort siden 2003, hvor Ida Bille Brahe startede den første kosmetiske klinik op på Kongens Nytorv i hjertet af København med speciale i Restylane.

På det tidspunkt var kosmetiske, ikke-kirurgiske behandlinger helt nyt i Danmark og mest noget, som man havde hørt om i USA, hvor botox og fillers for længst havde gjort sit indtog. Og ja, skønhedsbranchen har alle dage delt vandene, men der er sket meget siden 2003, fortæller Ida Bille Brahe.

”Markedet eksisterede jo ikke dengang. Det var hårdt arbejde fra bunden, og det var forargede holdninger fra fremmede mennesker, og kunder, som virkelig skjulte for deres omgivelser, at de fik lavet behandlinger. Da jeg åbnede N’AGE i 2003 var det med Restylane, Botox og fjernelser af kar, og siden er der jo kommet nye teknologier, som skaber virkeligt smukke og sikre resultater.”

Kædens vækst tog for alvor fart, da Sanne Lønskov købte sig ind i N’AGE i 2017 og overtog posten som administrerende direktør, mens Ida Bille Brahe stod for og stadig i dag leder den faglige udvikling i N’AGE. Siden da er kæden blevet Danmarks største med 7 klinikker, 80 ansatte og egen uddannelsesinstitution, N’AGE ACADEMY.

”Vi lancerede kampagnen med Caroline Wozniacki i februar, og det blev startskuddet på en fejring af N’AGEs 20-års jubilæum – en ret unik fejring, fordi N’AGE var den første kosmetiske klinik i Danmark. Vores høje faglighed har siden 2003 sikret os positionen som markedsleder. Det gør samarbejdet til et ideelt match – for Carolines standarder er lige så kompromisløse som N’AGE,” forklarer Michelle Andersen, marketingchef hos N’AGE.

Som en af verdens mest prisbelønnede tennisspillere, har Caroline Wozniacki selvsagt tårnhøje krav til hendes samarbejdspartnere. Hun har altid interesseret sig for kosmetiske behandlinger, og hendes valg af N’AGE er derfor heller ikke tilfældigt:

”Jeg har faktisk altid interesseret mig for skønhed og gjort, hvad jeg kunne gøre for at forbygge og passe på min hud. Forebyggelsen bliver kun vigtigere med årene, og derfor allierer jeg mig med eksperter indenfor feltet.” fortæller Caroline Wozniacki. ”For mig er N’AGE de bedste og mest erfarne i branchen. Det handler i bund og grund om tryghed”.

Selv er Caroline Wozniacki også helt afslappet om brugen af kosmetiske behandlinger. Og på spørgsmålet om, hvorvidt man skal lytte til andres holdninger, er hendes svar klart:

”Hvis jeg skulle navigere efter alle de holdninger, folk har haft til mig i løbet af min karriere, så var jeg aldrig nået til tops. Allier dig med eksperter, du har tillid til, når du vil opnå et resultat”, fortæller Caroline Wozniacki.

”For mig er N’AGE de bedste og mest erfarne i branchen. Det handler i bund og grund om tryghed.”
– Caroline Wozniacki

N’AGE er Danmarks første og mest erfarne klinik for rynkereducerende og æstetiske behandlinger

Med et team af erfarne og højtuddannede specialister er N’AGE dedikeret til at levere resultater, der ikke alene forbedrer din hud, men også øger din selvtillid og livskvalitet. N’AGEs filosofi er nemlig baseret på idéen om, at skønhed og velvære går hånd i hånd.

Klinikken stræber efter at skabe en holistisk oplevelse for sine klienter ved at tilbyde en række behandlinger, der fokuserer på både det ydre og det indre. Dette omfatter alt fra avancerede hudplejebehandlinger og injektioner til kostvejledning og stresshåndtering. N’AGEs mission er at hjælpe dig med at opnå en sund og naturlig skønhed, der afspejler din personlighed og livsstil.

Det fungerer helt simpelt ved at man booker en gratis konsultation på en klinik hos N’AGE. Her får man så konsultation på 30 minutter hos en kosmetisk sygeplejersker, der gennemgår dine ønsker og kommer med anbefalinger til hvilke behandlinger der hjælper. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

”Tryghed er vigtig for mig, når jeg skal vælge klinik. Det er jo ikke noget, man kan sætte på formel, men når jeg sætter mig i stolen hos N’AGE, er jeg slet ikke i tvivl om, at de har styr på deres faglige håndværk,” udtaler Caroline Wozniacki.

Anti-aging: Rynkebehandling
og opstramning af løs hud.
N’AGE er eksperter inden for anti-aging behandlinger og tilbyder en række løsninger, der kan hjælpe dig med at reducere tegn på aldring og forbedre hudens udseende og struktur. Dette inkluderer alt fra filler og Botox til avancerede laserbehandlinger og kemiske peeling. Med N’AGEs anti-aging behandlinger kan du nyde et friskere og mere ungdommeligt udseende, der giver dig en fornyet selvtillid og glød.

Hudpleje og aknebehandling:
Få en sund og smuk hud.
N’AGE tilbyder en række effektive hudplejebehandlinger, der kan hjælpe dig med at opnå en sund og smuk hud – uden dybe rynker og tydelige linjer, der får huden til at se træt og mat ud. Klinikken har også stor erfaring med behandling af akne og akne-ar, og tilbyder skræddersyede løsninger, der er baseret på din hudtype og tilstand. Med N’AGEs hudplejebehandlinger kan du endelig vinke farvel til hudproblemer og byde velkommen til en strålende og aknefrit ansigt.

Fedtreduktion: Få den ønskede silhuet. Ingen kirurgi, ingen appelsinhud.
N’AGE tilbyder en række behandlinger, der hjælper dig med at opnå den ønskede kropsfacon og reducere uønsket fedt. Dette inkluderer CoolSculpting, en ikke-kirurgisk fedtreducerende behandling, der fryser og fjerner uønskede fedtceller uden behov for kirurgi. Med N’AGEs behandlinger kan du opnå den slanke og tonede silhuet, du altid har drømt om.

Hårfjerning: Slip for uønsket hårvækst.
Det er muligt at slippe for barbering,
Vidste du, at kvinder i gennemsnit gennem livet bruger 1500 timer bare på at barbere ben? Og at mænd bruger 45 dage på at barbere skægget? Hvis du hellere vil bruge tiden på noget andet, kan permanent hårfjerning være en mulighed. N’AGE benytter den nyeste laserteknologi til at levere hurtige og effektive hårfjerningsresultater.

Laser hårfjerning er en sikker og næsten smertefri metode til at reducere uønsket hårvækst på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt, ben, arme og bikiniområde. Den avancerede laserteknologi målretter hårsækkene præcist og ødelægger dem uden at skade den omkringliggende hud. Resultatet er en glat og hårfri hud, der varer længere end traditionelle hårfjerningsmetoder som voksning og barbering. Behandlingen foregår med IPL-laser og strækker sig over cirka 6-8 behandlinger.

Pigmentering, ar og karsprængninger:
Udforsk nye løsninger for en fejlfri hud.
Pigmentering, ar og karsprængninger kan påvirke vores selvtillid og generelle velvære. Heldigvis tilbyder N’AGE innovative og effektive behandlinger, der kan reducere eller eliminere disse hudproblemer. Fra avancerede laserteknikker og kemiske peelinger til mikrosklerosering og IPL, er der en bred vifte af spændende muligheder for at opnå en mere ensartet og strålende hud. Nu kan du vinke farvel til uønskede hud imperfektioner og omfavne din naturlige skønhed med fornyet selvtillid. Endda kan de også behandle uønskede ar og strækmærker.

“Man kommer ikke sovende til pæn hud. Der er så mange steder, man kan sætte ind – derfor elsker jeg den helstøbte vejledning, jeg får hos N’AGE.”
– Caroline Wozniacki

Skønhedsbehandlinger som Caroline Wozniacki får

Caroline Wozniackis skønhedsfilosofi går hånd i hånd med hendes vindermentalitet: kompromisløs, målrettet og perfektionistisk. Samme overbevisning har man hos N’AGE, der igennem 20 år har skabt naturligt smukke resultater, opbygget det fagligt stærkeste team af kosmetiske sygeplejersker, hudlæger og specialister i klinisk hudpleje samt udelukkende bruger de mest gennemtestede behandlingsmetoder på markedet, som alle behandlere får flere årlige træninger i.

Caroline Wozniacki bliver behandlet med Ultherapy, Fraxel og Restylane Skinbooster hos N’AGE.

“Man kommer ikke sovende til pæn hud. Der er så mange steder, man kan sætte ind – derfor elsker jeg den helstøbte vejledning, jeg får hos N’AGE. De kan alt fra opstramning med Ultherapy i de nederste hudlag til klinisk hudpleje i det øverste”, fortæller Caroline Wozniacki. “Jeg går sjældent med makeup, så det vigtigt for mig at have en sund hud med en naturlig glød. Det får jeg hos N’AGE med Restylane Skinbooster og Fraxel”.

Ultherapy
Det er ingen hemmelighed, at Ultherapy er en behandling, de fleste af N’AGEs ambassadører og kunder er vilde med. Ved hjælp af avanceret ultralyd sætter Ultherapy nemlig gang i fornyelsen af de kollagene fibre, så huden stimuleres til at opstramme sig selv indefra. Et smukt og naturligt resultat, som man ellers kun ville kunne opnå ved hjælp af kirurgi.

Fraxel
En af de absolut mest populære behandlinger, ifølge N’AGE, er Fraxel-laser. Det er en multifunktionel behandling, der både forfiner hudstrukturen, reducerer fine linjer, ar og grovere hud, mens den efterlader huden jævn, fornyet og med masser af glød.

Restylane Skinbooster
Et Restylane Skinbooster-forløb er en effektiv måde at få lidt ekstra fugt, fylde og ikke mindst glød til huden. Behandlingen er helt ideel til forebyggelse eller reduktion af fine linjer eller til dig, der ønsker en hud med mere glød og vitalitet!

Prisliste på alle behandlinger hos N’AGE findes på deres website. Klik her: Priser.

PR-foto fra N’AGE. Fotograf: Henrik Bülow.
ANNONCE FOR N’AGE
Forrige artikelNiklas Nørgaard nr. 9 – Challenge Tour – Mastercard Tour
Næste artikelOlesen reddede sig lige over cutgrænsen
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.